Recreatie voetbal 40+ bij KVVA

6 september 2021

Wil je graag (opnieuw) gaan voetballen, maar wil je niet de competitieverplichtingen? Dan kan je nu op vrijdagavond bij KVVA recreatief gaan voetballen!

We spelen onderling partijtje met de beschikking over de kleedruimte, douche en kantine voor de derde helft. Aanmelden doe je via een whatsapp-groep waarin je iedere week tot het laatst kan aangeven of je mee gaat doen, wel zo handig met de dynamische agenda tegenwoordig.

Omdat spelplezier voorop staat, spelen we volgens de KNVB 7X7 regels. Zo mogen er bijvoorbeeld geen slidings gemaakt worden. Winnen is altijd leuk, maar de week erop weer kunnen voetballen, is belangrijker.

We spelen iedere vrijdagavond van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. We spelen iedere week het hele jaar door, maar de praktijk leert dat we in de zomer een 4-tal weken te weinig opkomst hebben en dat als het gesneeuwd heeft het niet mag. Alle andere weken spelen we gewoon!

Je hoeft geen KNVB-lid te worden en de contributie is de helft van het seniorenlidmaatschap.

Ben je geïnteresseerd, mail dan naar 40plus@kvva.nl, kijk op de Recreatie voetbal 40+ pagina of klik op ‘senioren’, dan op ‘heren’ en dan op ‘Recreatie-voetbal 40+’ voor meer informatie.

Ook op de wijkwebsite Soesterkwartier.info wordt aandacht besteed aan het 40plus voetbal bij KVVA! Klik hier om het artikel te lezen en meld je aan! Mail naar 40plus@kvva.nl!