UPDATE Samenwerking KVVA en FC Utrecht!

27 oktober 2022

Samenwerking KVVA en FC Utrecht ondertekend!

Op zondagmiddag 23 oktober 2022 hebben KVVA en FC Utrecht de onderlinge samenwerking ondertekend. Namens FC Utrecht ondertekende Bas van den Brink (rechtsonder) het contract en Nico Janssen (linksonder) en Ed Wieggers (linksboven) tekenden namens KVVA. David Vecht (rechtsboven) is de contactpersoon namens FC Utrecht voor KVVA.

Voorafgaand aan het competitieduel tussen FC Utrecht en Sparta waren ook Hooglanderveen en Valleivogels aanwezig om dezelfde samenwerking te ondertekenen. Om goed ‘af te trappen’ met de 3 nieuwe partnerclubs, werd daarop het glas geheven en het stadion!
Die middag won FC Utrecht met 3 – 1 van Sparta en was FC Utrecht 3 punten rijker in de Eredivisie en tenslotte ook nog 3 mooie partnerclubs erbij, waaronder KVVA!

De samenwerking is inmiddels voortvarend van start gegaan! In de herfstvakantie konden jeugdspelers van KVVA zich opgeven voor het FC Utrecht voetbalkamp bij mede-partnerclub SO Soest. Ook kunnen jeugdleden van KVVA tegen supergereduceerde prijzen o.l.v. hun ouders/verzorgers naar de wedstrijd FC Utrecht tegen FC Groningen op 6 november 2022 (zie nieuwsitem van 17 oktober j.l.) en tenslotte kunnen trainers van KVVA gratis op cursus bij FC Utrecht! Deze info komt binnenkort via de app naar alle trainers toe! Wat een win-win-win situatie!

Met dank aan de huisfotograaf van FC Utrecht voor de mooie foto’s!

Het staat nu ook op de website van FC Utrecht! Klik hier om het te kunnen lezen.