Schaken bij KVVA!

12 mei 2022

UPDATE Bij KVVA kun je ook leren schaken!

In de kantine van voetbalvereniging KVVA gingen donderdag 12 mei de schaaklessen voor kinderen uit het Soesterkwartier van start. Tien kinderen hadden zich aangemeld voor de door KVVA in samenwerking met ABC Soesterkwartier georganiseerde serie gratis schaaklessen. De lessen worden verzorgd door het Amersfoortse schaaktalent Tim Grutter, 3e op het NK t/m 18 jaar in 2021. De schaaklessen lopen t/m de zomer en worden in het najaar waarschijnlijk vervolgd met een nieuwe serie lessen voor de kinderen uit het Soesterkwartier. Het leuke van de schaaklessen is dat je er niet voor hoeft te kunnen schaken om toch deel te nemen. Beginners en gevorderden zijn allebei welkom! Deze eerste les leverde dat al een mooi plaatje op!”

 

Bij KVVA kun je ook leren schaken!

Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar uit het Soesterkwartier die graag zouden willen leren schaken, kunnen in de kantine van voetbalvereniging KVVA terecht! Het Nederlandse toptalent Tim Grutter (kijk hieronder op de poster voor prestaties) uit Amersfoort gaat op donderdagmiddag van 15.00 u tot 16.15 uur jouw alles van het schaakspel leren. Dat gaat hij in 9 lessen doen en het is nog gratis ook!

Geef je dus snel op via de mail: gruttertim@gmail.com of bel 06 43 14 28 55. De kantine van voetbalvereniging KVVA vind je aan de Dollardstraat 115. De kantine is te bereiken via telefoonnummer 033 202 49 29.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt voor KVVA en ABC Amersfoort