Sinterklaas bezoekt KVVA!

3 december 2023

Sinterklaas bezoekt de jeugdspelers KVVA!

Op zaterdagmorgen 2 december stond er een volledige speelronde op het programma voor de jeugd bij KVVA. Maar liefst 6 pupillenwedstrijden werden er gespeeld en Sinterklaas en de Pieten zouden op bezoek komen. De aankondiging hiervoor was erg laat, maar de agenda van de Goedheiligman is dan ook erg gevuld deze dagen.

De pret was er daarom niet minder om! Ook de allerjongsten keken vol spanning uit naar het bezoek van Sinterklaas en de Pieten aan KVVA!

De spelers van de bezoekende clubs kregen ook wat uit handen van de Pieten. Op de foto zijn het de spelers van vv Hoogland, die na de wedstrijd een traktatie krijgen!

Ook onze eigen jeugdspelers werden uiteraard niet vergeten! Op de foto krijgen de spelers van de JO10 en JO12 ook wat lekkers van de Pieten.

In de kantine ging het feest nog even verder. Daar kregen alle spelers ook nog een klein kadootje van Sinterklaas. De spelers die een uitwedstrijd gespeeld hadden, konden bij terugkomst bij de club, ook nog even bij Sinterklaas op bezoek. Tenslotte nog even op de foto met de Goedheiligman!

Met dank aan Peter van Keken voor het maken en aanleveren van de moois foto’s! Hartelijk dank aan Militum voor het sponsoren van het Sinterklaasfeest bij KVVA!

 

Om het feest helemaal compleet te maken, nog even een paar mooie foto’s van het Sinterklaasfeest bij KVVA!

Met dank aan Linda Bouritius photography voor het aanleveren van deze mooie foto’s!

www.lindabouritius.com      facebook.com/lindabouritusphotography       @lindabouritiusphotography