Update AVK: KVVA eindigt als 4e op het AVK!

12 augustus 2023

Update AVK: KVVA eindigt als 4e op het AVK2023!

Helaas heeft KVVA de 4e en laatste wedstrijd tegen vv Hooglanderveen, oftewel de ‘kleine finale’, op het AVK2023 ook verloren. Na een ruststand van 0 – 0, ging het in de 2e helft opeens hard. Na 90 minuten stond de 3 – 1 eindstand op het niet werkende scorebord bij organisator AFC Quick 1890. Daarmee eindigde het AVK avontuur voor KVVA op een 4e plaats. Een prima prestatie voor de manschappen van coach Ab Chaiat en dat belooft wat voor de oefenwedstrijden (dinsdag 29 augustus thuis om 20.00 u tegen Patria), het naderende bekertoernooi (op zaterdag 2 september om 14.45 u thuis tegen VVIJ) en de competitie (op zaterdag 30 september thuis om 14.45 u tegen Olympia’25). Kijk voor het volledige overzicht op de wedstrijdenpagina op onze website of klik hier!

Lees ook nu weer het uitgebreide wedstrijdverslag op de startpagina van onze website. Onder de kop ‘Sociale media’ kunt u dit lezen en ook nu weer is het geschreven door Jos van Empelen.

Aanvoerder van KVVA Othman Yaacoubi heeft de beker in ontvangst genomen en krijgt de waardecheque van Intersport van Dam/Hummel/Derbystar t.w.v. € 300,- uitgereikt.

De ‘grote finale’ ging tussen 3e klasser ASC Nieuwland en 4e divisionist Hoogland. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Hoogland: na de reguliere speeltijd was het 5 – 0 en zo mocht Hoogland zich de kampioen van het AVK2023 noemen!

Eindstand van het AVK2023: 1e plaats Hoogland, 2e plaats ASC Nieuwland, 3e plaats vv Hooglanderveen en 4e plaats KVVA.

 

Update AVK: KVVA verliest 3e wedstrijd van ASC Nieuwland!

Op woensdag avond stond voor KVVA de 3e wedstrijd op het programma van het AVK2023. Om 20.45 u stond de wedstrijd tegen ASC Nieuwland gepland, maar deze begon ongeveer 20 minuten later. De wedstrijd tussen vv Hooglanderveen en Hoogland was na de reguliere 90 minuten geëíndigd in een 3 – 3 stand, waardoor strafschoppen de beslissing moesten forceren. Deze werden door Hoogland beter genomen en zij staan als eerste in de finale!

De wedstrijd KVVA vs ASC Nieuwland kende een ruststand van 0 – 1 en een eindstand van 0 – 2. Dat betekent dat KVVA op vrijdagavond de ‘kleine finale’ gaat spelen tegen vv Hooglanderveen. ASC Nieuwland gaat het in de ‘grote finale’ opnemen tegen vv Hoogland.

Lees ook nu weer het uitgebreide wedstrijdverslag op de startpagina van onze website. Onder de kop ‘Sociale media’ kunt u dit lezen en ook nu weer is het geschreven door Jos van Empelen.

Op donderdag 17 augustus stond KVVA spits en AVK topscoorder Ryan van Keken in het sportkatern van het AD. Hieronder is dat artikel te zien en te lezen.

Op vrijdag 18 augustus om 18.45 uur gaan vv Hooglanderveen en KVVA strijden om de 3e en 4e plek van het AVK2023. Komt allen kijken!

 

Update: KVVA wint ook de wedstrijd van VVZA!

Op maandagavond 14 augustus stond de 2e AVK-wedstrijd van KVVA op het programma. Nu was VVZA de tegenstander en deze 2 clubs komen elkaar ook tegen in de competitie.

De ruststand was 3 – 0 in het voordeel van KVVA. Ryan van Keken scoorde een heuse hattrick in deze 1e helft. De eindstand was 4 – 3, waardoor KVVA op woensdagavond 16 augustus om 20.45 uur aantreedt in de halve finale tegen ASC Nieuwland, ook een club die in dezelfde competitie uitkomt.

Lees ook nu weer het uitgebreide wedstrijdverslag op de startpagina van onze website. Onder de kop ‘Sociale media’ kunt u dit lezen en ook nu weer is het geschreven door Jos van Empelen.

 

Update AVK: KVVA wint 1e wedstrijd van AFC Quick 1890!

Net als bij de vorige editie van het AVK in 2022, begon KVVA tegen AFC Quick 1890. Vorig jaar won KVVA met 4 – 1 en ook dit jaar won KVVA de openingswedstrijd van het toernooi.

De ruststand was 2 – 0 en na ruimschoots 90 minuten voetballen was de eindstand 5 – 3. Lees het uitgebreide verslag van deze wedstrijd, gemaakt door Jos van Empelen, op de startpagina van onze website onder de kop sociale media. Bekijk ook de foto’s van deze wedstrijd, zoals bijvoorbeeld die hieronder.

Na deze gewonnen wedstrijd speelt KVVA op maandag 14 augustus om 20.45 uur de 2e wedstrijd van het toernooi. VVZA zal dan de volgende tegenstander zijn en dat is ook een tegenstander die KVVA in de competitie zal treffen.