Voetbalwedstrijd in het buitenland

13 oktober 2021

Zou jij graag eens voetbalwedstrijd in het buitenland willen bezoeken?

Dat kan via JRM-Reizen! Speciaal voor KVVA heeft JRM-Reizen exclusieve aanbiedingen naar o.a. Spanje, Italië en Engeland! Kijk maar eens op https://www.jrm-reizen.nl/voetbalreizen voor meer informatie. Uiteraard kun je ook naar ons mailen info@jrm-reizen.nl

De deskundige reisadviseurs Justin en Rob (zie onze foto hieronder) zullen je dan geheel kunnen bijpraten over alle mogelijkheden die JRM-Reizen jou kan bieden!

Want hoe gaat dat dan allemaal in zijn werk? Op donderdag of vrijdagochtend wordt via de sociale mediakanalen van KVVA de exclusieve aanbieding voor KVVA-leden bekend gemaakt. Op kvva.nl komt dan de uitgebreide informatie over deze exclusieve aanbieding te staan.

Maar dat is nog niet alles! Jij gaat naar een mooie buitenlandse wedstrijd samen met ……….. en je sponsort ook je eigen thuisploeg KVVA hiermee! Per boeking gaat er namelijk € 25,- rechtstreeks naar de clubkas van KVVA*! Als dat geen win-win-win situatie is! En er staan nog meer mooie acties op de planning. Houd dus onze sociale media en de website goed in de gaten of kijk voor de laatste aanbieding van JRM-Reizen op https://kvva.nl/extra/aanbiedingen-jrm-reizen!

 

*Op basis van minimaal 2 personen