Winter zaaltoernooi groot succes!

7 januari 2023

Het Winter zaal toernooi was een groot succes!

Op zaterdag 7 januari 2023 werd het KVVA Winter zaaltoernooi gehouden in sporthal de Bokkeduinen. Alle grote Europese clubs waren aanwezig tijdens het toernooi: PSG, Real Madrid, Barcelona, Inter Milaan, Manchester en Bayern Munchen!

 

 

 

 

 

 

De pupillen en junioren speelden ieder een eigen toernooi, waarbij ze in een 1e ronde en 2e ronde tegen elkaar speelden. Bij de pupillen ging de strijd tussen PSG, Manchester en Real Madrid.

De strijd bij de junioren ging tussen Inter Milaan, Bayern Munchen en Barcelona. In het toernooi van de pupillen en de junioren was het ongekend spannend wie er zou winnen!!

Alle spelers van de beide winnende clubs zouden namelijk ieder het felbegeerde ticket voor 1 uur gratis jumpen van JumpXL Amersfoort kado krijgen! Zeg nou eerlijk; wie wil dat nou niet……

Zowel bij de pupillen als bij de junioren, waren 2 teams die met hetzelfde puntenaantal eindigden! De uitslagen van de onderlinge wedstrijd moest de winnaar aanwijzen: bij de pupillen won PSG en bij de junioren Barcelona! Gefeliciteerd en heel veel plezier met de JumpXL-prijs!

Alle gespeelde wedstrijden nog even op een rijtje. Het bovenste schema is van de pupillen en de onderste van de junioren. En vooral bij de junioren ging het om 1 doelpunt verschil in het voordeel van Barcelona!

Namens het Jeugdbestuur van KVVA heel erg hartelijk dank voor uw medewerking! Tot volgend jaar!