ZER033 bij KVVA!

31 december 2020

Het jaarlijkse gerenomeerde zaalvoetbaltoernooi ZER033 Futsal Toernooi werd dit jaar noodgedwongen op het veld van KVVA gespeeld. In sporthal Zielhorst was dit helaas niet mogelijk vanwege de Coronamaatregelen. Op oudejaarsdag werd daarom uitgeweken naar het hoofdveld van KVVA en daar werd in 2 poules door 8 teams gestreden om de eer en natuurlijk de hoofdprijs!

Aan het begin van het toernooi verwelkomden Ibrahim el Khalki (organisator van ZER033 & speler van KVVA-1) en Marc den Elzen (nieuwe voorzitter van KVVA) burgemeester Bolsius van Amersfoort hartelijk bij KVVA. De burgemeester kwam even kijken bij het begin van het toernooi en wenste iedereen heel veel succes. Ook drukte hij iedereen op het hart om gezond te blijven en verstandig Oud & Nieuw te vieren.

Daarna gingen de wedstrijden van start! Het hoofdveld was in 2 delen verdeeld en eerst werd in de 2 poules gevoetbald. Dit werd gevolgd door de halve finales en uiteraard de finale. Later volgt meer informatie.

Bekijk ook de foto’s die door Peter van Keken van het KVVA-mediateam gemaakt zijn. Bekijk de foto’s in het KVVA album hier.