KVVA JO17-1

3e Klasse

Spelers

Goedendag,

Helaas moet ik jullie melden dat KVVA JO17-1 per direct is opgeheven. Het is onmogelijk gebleken om in de beschikbare tijd een andere trainer te vinden. Ook heeft de teamleider aangegeven dat hij niet verder wilde gaan.

Wij verzoeken iedereen die nog sponsorkleding in bezit heeft (shirt en broek) dit in te leveren bij KVVA. Op zaterdagochtend 5 maart zullen hiervoor 2 jeugdcommissieleden vanaf 10.30 uur aanwezig zijn bij de club. Ook op dinsdagavond 8 maart vanaf 19.00 uur zijn wij aanwezig om kleding in te nemen indien morgen niet uitkomt. Bij inname van de kleding is er de gelegenheid om met ons te praten over de opheffing van het team indien daar behoefte aan is.

Omdat wij als club behalve JO15 geen andere hogere teams hebben, hebben wij voor een deel van de JO17 spelers eigenlijk geen alternatief binnen de jeugd. De volgende opties zijn er wel:

  1. Indien mogelijk aansluiten bij KVVA 4 (zaterdag)
  2. Overschrijven naar een andere vereniging.
  3. Stoppen met voetbal

Om te stoppen met voetbal kan je een mail sturen aan ledenadministratie@kvva.nl. Wel is het zo dat wij je pas uitschrijven als er geen betalingsachterstand is en als de sponsorkleding is ingeleverd. Bedenk echter dat sporten leuk en belangrijk is en we hopen dat iedereen dit blijft doen!

Voor overschrijving kan iedereen zich aanmelden bij een andere club, 2 spelers hebben dit al gedaan. Ook hier is geldig dat wij pas akkoord geven als er geen betalingsachterstand is en al de sponsorkleding is ingeleverd.

Voor enkele spelers is er al wel een alternatief gevonden binnen de club.

Wellicht is er nog iemand die het bij KVVA 4 zou willen proberen dus graag ontvangen wij jullie reactie!

 

Jeugdbestuur KVVA

Teamsponsor

Nieuws

Er is op dit moment geen nieuws over dit team…

Teamfoto

Wedstrijden

Het programma, de uitslagen en de stand in de competitie en beker staan allemaal op Voetbal.nl. Klik op de knop hieronder!